Okinawa Kyokushin

COACH TOM   Sport coaching Tom Jansen 

Osu

Graag stel ik me aan je voor,

Misschien ken je me al van het karate en kickboksen als leraar (sensei) bij Okinawa Kyokushin. Sinds 2005 jaar geef ik met vol plezier les in het karate en kickboksen.
Naast mijn 4é dan Kyokushinkai-karate, erkend karate en kickboxing instructeur. Heb ik tevens mijn opleidingen, diploma's en ervaring als sportinstructeur, Fitness Trainer A +  Sportcoach PT. Ook heb ik het diploma voedingsdeskundige.

Wat wellicht nog meer spreekt is de 40 jaar ervaring in de sport, ik startte in 1982 met Kyokushinkai karate in Zierikzee. Als vechter, heb ik op internationaal A niveau wedstrijden gespeeld en diverse prijzen behaald . 
Beoefenaar van het, aikido, judo, kickboksen en boksen. 
Deze kennis, drive en passie kan en wil ik graag met je delen. 

Een hoger niveau volgt alleen bij een juiste balans. Vervolgens is maximale inzet, de weg die leidt tot je doel. Deze uitgangspunten kun je terug vinden in het logo en werk ik langs deze principes. WAAR KAN IK JE MEE COACHEN 

KARATE - je wilt kata's leren, je wilt weerbaar/sterker worden, je wilt kumite / sparring verbeteren.

KICKBOXING - je wilt leren combineren, in een juiste fight -stance werken, pads en kussen werk.

CONDITIE - KRACHT  - Je hebt weinig conditie en wilt in shape komen. Of je wilt op hoog wedstrijd-niveau komen.

LOOPTRAINING - Je wilt bijvoorbeeld leren om 1, 5 of 10 km en meer te kunnen hardlopen. 

HERSTEL NA BLESSURE - Herstellen van een blessure, dat is soms heel moeilijk. In de meeste gevallen kan ik je helpen door mijn kennis en ervaring kan ik je veel advies en ondersteuning geven. Herstellen is hard werken, een combinatie van juiste oefeningen en rust.

GEWICHTSBEHEERSING - AFVALLEN Te zwaar, overgewicht het is en blijft een lastig verhaal in onze consumptie maatschappij, hierin weet ik alle ins en outs. Alle valkuilen. Oorzaak en gevolg. 

MENTAL COACHING -  Lichaam en geest worden medisch nog steeds vaak los van elkaar gezien, vaak ligt de kern van een probleem(en) voor de hand. Maar wordt deze genegeerd, ik kan je helpen de juiste weg te zien. Denk hierbij aan o.a. burn-out klachten en stress.

Small Group Training - Duo - Personal Training

Voor wie;

* Voor karateka's & kickboksers is het interessant om extra toe te spitsen om zijn of haar specifieke niveau, kunde en verbeterpunten. Bijvoorbeeld 1 X per maand extra te trainen op jouw niveau. Hier kun je dan mee aan de slag om jezelf te verbeteren.

* Ik heb gemerkt dat leerlingen, het soms lastig vinden om op de gewezen tijden en dagen van het lesrooster te trainen, werk studie en privéleven zijn vaak behoorlijk druk. Met Personal Training en/of Small Group kun je een tijdstip inboeken, die past in jouw week programma. 

Ook als je eens een keer of vaker met familie, vrienden of collega's een Small group kickboxing, karate en/of conditie Fitness trainingen wil volgen, dan is dit ook een mooie en goede manier. 

* Bedrijven kunnen een workshop aanvragen voor personeel.

Small Group Training

Maximaal 4 personen: 
Een small group training duurt circa 60 minuten.
Je kunt deze small group lessen zien als privé les en is de groep altijd op ongeveer hetzelfde niveau. 

PERSONAL TRAINING

1 of 2 personen - Een Personal Training les duurt circa 45 minuten en bestaat uit een gerichte opbouw exact op jouw niveau afgestemd. 

Heb je interesse en wil je meer weten over mogelijkheden en kosten en of wil je een afspraak maken?

Dat is heel makkelijk. stuur een mailtje of appje naar mij. Bellen mag natuurlijk ook.

Osu en sportieve groeten,

Tom - Sensei Okinawa Kyokushin Dojo

senseitomjansen@gmail.com
Tel: 06 83 06 00 74